Η Alpha Server δημιουργήθηκε το 1996 από μια ομάδα ανθρώπων με εξειδίκευση στις υπηρεσίες διαδικτύου και πολυετή πείρα στη φιλοξενία ιστοσελίδων και διαχείριση web servers. H AlphaServer, μέσω της ιδιόκτητης cloud υποδομής της, παρέχει μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της Ελληνικής αγοράς σε άκρως ανταγωνιστική τιμή. Οι servers βρίσκονται στο datacenter Θεσσαλονίκης, όπου μέσω GR-IX ή private peering επιτυγχάνεται χαμηλό latency (έως 1ms) και μέγιστη ταχύτητα με σχεδόν όλους τους Ελληνικούς παρόχους! Με έναν cloud server από εμάς, απολαμβάνετε τα εξής:

Your CompanyΟι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας

24ωρη παρακολούθηση των hypervisors

24ωρη παρακολούθηση των hypervisors για την ομαλή λειτουργία τους. Αμεση αναβάθμιση των resources του Cloud Server σας οποτεδήποτε το χρειαστείτε Καθημερινό backup του cloud server σας σε ξεχωριστό storage, για λόγους ασφαλείας Μεταφορά του Cloud Server σας σε διαφορετικό hypervisor, σε περίπτωση φόρτωσης ή προβλήματος του υπάρχον.

Χρήση RAID 10 για μέγιστη απόδοση

Διαφορετικά επίπεδα storage (SATA, SAS) ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει Σύνδεση των storage με οπτικές ίνες. Χρήση RAID 10 για μέγιστη απόδοση σε ταχύτητα (και όχι RAID 5 ή 6, όπως βλέπετε σε ανταγωνιστές)

Cloud Server & διπλά storage

Αποθήκευση του Cloud Server σε διπλά storage με network RAID, για συνέχιση της υπηρεσιας σε περίπτωση προβλήματος σε storage χωρίς να καταλάβετε το παραμικρό (business continuity). Τα δεδομένα σας γράφονται ταυτόχρονα σε 2 storage και όχι απλά σε 1.

Δυνατότητα χρήσης πολλαπλών Cloud Servers

Δυνατότητα χρήσης πολλαπλών Cloud Servers (με private VLAN μεταξύ τους) για εξειδικευμένες ανάγκες.

Υποστήριξη 24/7

Οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα από το γραφείο πελατών, live chat & amp; μέσω τηλεφώνου για εκείνους τους χρόνους, όταν χρειάζεστε βοήθεια. Είτε χρειάζεστε βοήθεια με βοήθεια διακομιστή, καταχώρηση τομέων, μεταφορά τομέα και ιστοσελίδες, φιλοξενία σχετικών ζητημάτων, καθοδήγηση από τον πίνακα ελέγχου, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Eμπειρία με το αντικείμενο

Το προσωπικό μας αποτελείται από στελέχη τα οποία έχουν εμπειρία με το αντικείμενο μεγαλύτερη των 10 ετών, οπότε μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας και να προτείνουν τη λύση που θέλετε άμεσα.

cPanel - Multi-Language Control Panel

Προσφέρουμε έναν πολύγλωσσο, φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου που ονομάζεται cPanel. Οι γλώσσες που υποστηρίζονται είναι Ελληνικά, Αγγλικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Ουκρανικά και Βουλγαρικά..

Preinstalled Scripts

Τα προεγκατεστημένα σενάρια καθιστούν τη ζωή πολύ πιο εύκολη, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε δημοφιλής εφαρμογή / λογισμικό χωρίς καμία φιλοξενία ιστοσελίδων. Είτε θέλετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο, ένα blog, ένα φόρουμ ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ, το σενάριο έχει το σωστό λογισμικό για τις ανάγκες σας. Από το Wordpress στο Zen Cart, το έχουμε όλα!!